Over ons

Robert Teulings

Juliëtte Lazaroms

Rob Noorland

Bij steeds meer bedrijven mogen wij helpen een solide beleid te maken rond duurzame inzetbaarheid. Wat is dat dan precies? Een onderdeel is Vitaliteit dat weer bestaat uit energie / motivatie en veerkracht. Wij stoppen een thermometer in uw organisatie en kwantificeren de vitaliteit en maken dan een plan deze te vergroten. 


Dat is erg belangrijk om verzuim te voorkomen en als het er is, te reduceren. 


Wij zijn gecertificeerde lifestylecoaches en hebben een partnership met Firstbeat Technologies uit Finland. Daarnaast zijn wij HRV docent voor de benVitaal Academy, een toonaangevende organisatie in duurzame inzetbaarheid in Nederland. 


Doordat we met data werken kunnen we management en leidinggevenden inzicht geven in een betere fysieke en mentale weerbaarheid van hun teams. 


Met passie voor het bevorderen van zowel persoonlijke als professionele groei, zijn wij toegewijd aan het ondersteunen van individuen en organisaties op hun reis naar succes. Onze benadering integreert een combinatie van effectieve trainings- en coaching methoden en geavanceerde data gericht op het optimaliseren van welzijn en productiviteit.

 

Wij geloven sterk in het belang van het werkgeluk van medewerkers als fundament voor bedrijfssucces. Onze expertise in gezondheid en persoonlijke ontwikkeling stelt ons in staat om strategieën te ontwerpen die niet alleen de prestaties verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezondere, meer gebalanceerde levensstijl. 


100+

Tevreden Klanten

20+
Online HRV cursussen


Eigen Youtube kanaal


Groeiend netwerk

Instructeurs

Testimonials

Ik was in het begin best huiverig om mijn vitaliteit te meten en te delen met iemand die ik niet goed ken. Robert heeft me toch snel op het gemak gesteld en zijn waardevolle tips helpen me ècht om fitter te worden en meer uitgerust te zijn.


Ik dacht dat het wel meeviel met mijn stress op het werk. Ik ben metingen gaan doen omdat ik wilde afvallen en kwam er achter dat mijn stresslevel veel te hoog. Door dat inzicht heeft Rob me goed geholpen wat zaken anders aan te pakken.

Ik werd maar niet uitgerust wakker. Ik sliep wel genoeg maar was 's-ochtends niet vooruit te branden. Ik wist ook niet wat ik verkeerd deed, totdat ik erachter kwam dat de kwaliteit van mijn slaap niet goed was. Als ik geen data had, had ik dit nooit geweten.