Particulieren

Jij gaat stoppen met proberen!


De mentale en fysieke uitdagingen zijn groot omdat de maatschappij complex is. In onze westerse samenleving zijn de verleidingen en prikkels ontelbaar zodat je levensstijl -voordat je het weet-  een verkeerde afslag heeft genomen. Je merkt dit aan overgewicht, slechte slaap, teveel stress en minder energie om aan lichaamsbeweging te doen. Je bent niet de enige! Wij hebben al honderden mensen in Nederland geholpen en duizenden wereldwijd. Zij zijn ook gestopt met proberen en met veel energie maar vooral de juiste data op weg naar een andere levensstijl.

Organisaties

Voor 2024 is er goed nieuws !


Als onderdeel van het Nederlandse stimuleringsbeleid vanuit de overheid is Duurzame Inzetbaarheid gelabeld en subsidiabel middels MDIEU subsidie. Ook onze interventie komt in aanmerking voor deze subsidie. Wij helpen u met de aanvraag en de totale realisatie zodat uw administratie de declaraties alleen maar hoeft in te sturen. Zo kunnen organisaties budgetneutraal werken aan een vitale organisatie. Mooier wordt het bijna niet! RaceArt Maastricht vertrouwt op HRVcoach.nl


In de racerij gaat het om optimalisatie van materiaal en mens. Er wordt veel geld geinvesteerd in de Porsche Carrera Benelux Cup in de auto's en de onderdelen. Er wordt ook aandacht besteed aan de coureurs want als die "goed in hun vel" zitten, kunnen ze net wat allerter de capex insturen, de inhaalmanoeuvre maken en andere inschattingen doen die in een milliseconde moeten worden gemaakt.   

Topsport

Data die jou naar de overwinning brengen